Kuinka tehdä kotisivut itse?

Tervetuloa verkkosivujen luomisen maailmaan! Edellisessä blogissa kävimme läpi kotisivujen merkityksen ja aloitusvaiheet niiden rakentamiseen. Tässä osassa keskitymme siihen, miten voit luoda ammattimaisen näköiset kotisivut edullisesti käyttäen meidänkin käyttämää suosittua WordPress-alustaa.

Miksi valita WordPress?

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta, ja syystä. Sen avulla voit luoda monipuolisia ja houkuttelevia kotisivuja ilman ohjelmointitaitoja. Lisäksi WordPress tarjoaa valtavan valikoiman teemoja ja laajennuksia, joiden avulla voit muokata sivustosi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Edullinen tapa luoda yrityksesi kotisivut

Mitä kotisivut WordPressillä maksavat?

WordPressin käyttö ja monet teemat ovat ilmaisia, mutta sinun on maksettava hosting-palvelusta ja mahdollisista premium-teemoista ja laajennuksista. Hinnat vaihtelevat palveluntarjoajasta riippuen, mutta voit luoda itse kotisivut alle sadalla eurolla vuodessa.

Yhteenveto

WordPress tarjoaa helpon ja edullisen tavan luoda ammattimaiset kotisivut yrityksellesi. Se on loistava vaihtoehto pienyrittäjille, jotka haluavat välttää suuria investointeja verkkoläsnäoloonsa. Seuraavassa osassa tarkastelemme tarkemmin WordPressin käyttöä ja annamme vinkkejä kotisivujen optimointiin hakukoneita varten. Pysy siis mukana!

Lue lisää