Usein Kysytyt Kysymykset

Projekti

Verkkosivuston luomisen kustannukset voivat vaihdella riippuen eri tekijöistä, kuten valitusta alustasta, verkkotunnuksen rekisteröinnistä, isännöinnistä. Se myös vaikuttaa, että palkkaatko ammattilaisia sen ​​suunnitteluun ja kehittämiseen tai vain tiettyihin räätälöityihin ominaisuuksiin. Meillä tarjouksien kysyminen ei maksa mitään ja pelkkä viestin jättäminenkin riittää. Katsomme ja huomioimme myös yrityksesi tilanteen tarjousta tehdessämme.

Jokaisen projektin aikataulu riippuu sen monimutkaisuudesta ja laajuudesta. Yksinkertaiset verkkosivustot voidaan saada valmiiksi muutamassa viikossa, kun taas monimutkaisemmat projektit saattavat kestää useita kuukausia.

Työskentelemme tiiviisti asiakkaidemme kanssa asettaaksemme realistiset aikataulut ja toimittaaksemme projektit toivottuun aikamääreeseen.

Verkkosivujen luomisprosessi alkaa alkukeskustelusta, jossa pidämme keskustelun asiakkaan kanssa ymmärtääksemme heidän tarpeensa, tavoitteensa ja visiot verkkosivustosta.


Suunnitteluvaiheessa luomme käyttöliittymäsuunnitelman ja graafisen ilmeen sivulle, jotta asiakas saa käsityksen siitä, millainen verkkosivu tulee olemaan.

Kun suunnitelma on hyväksytty, siirrymme sisällön keruu- ja kehitysvaiheeseen, jossa valmistelemme sisällön ja rakennamme suunnitelman mukaiset verkkosivut.


Ennen verkkosivuston julkaisua suoritamme perusteellisen testauksen sivuston toiminnallisuuksien varmistamiseksi, ja hyväksytämme sen asiakkaalla.

Kun verkkosivusto on julkaisu, siirrymme tuki- ja ylläpitovaiheeseen, pysyen läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa huolien tai jatkokehitysideoiden tullessa esille.

Voit käyttää esimerkiksi ilmaista verkkosivuanalytiikkatyökalua, kuten Google Analytics. Tällä pääset seuraamaan kävijämääriä, käyttäytymistä ja muita tärkeitä tilastoja. Google Analytics tarjoaa tärkeää sisältöä, mutta yleensä maksullisilla ohjelmistoilla pääsemme tarkemmin optimoimaan verkkokauppojen toimintaa ja saamme tarkempaa tietoa verkkokauppasi tärkeistä konversioista.

Kotisivumme on voimassa niin kauan kuin ylläpidämme sitä ja pidämme sen domain-rekisteröinnin ja palvelinmaksut ajan tasalla. Ehtona on, että meille kotisivuista maksettavat palvelumaksut maksetaan ajallaan. Toisin sanoen pidämme aina huolta, että kotisivusi toimivat ja pysyvät täydellisessä vireessä, kun sopimukseen liittyvät ehdot täyttyvät.

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitusaikaan varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Panostamme siihen, että tilaamasi tuotteet saadaan käyttöön mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Huolellinen sekä laadukas graafinen suunnittelu ja toteutus kuitenkin vievät aikaa ja siksi pyrimme jokaiselle kotisivulle varmistamaan maailman parhaan käyttäjäkokemuksen. Arviolta toimitusajat ovat 2-3 viikkoa, mutta vaihtelevat riippuen projektin laajuudesta.

Yleinen

Verkkokaupan lisääminen sivustollesi vaatii muutamia vaiheita. Palvelumme kohdassa on yleinen ohjeistus, mutta huomioi, että yksityiskohdat voivat vaihdella käytetyn verkkosivualustan ja kauppajärjestelmän mukaan. Yleisesti tarvitset verkkokauppaan sopivan alustan, perusasetuksiin sekä tuotteiden lisäämiseen liittyvän konfiguraation, maksutapavaihtoehtojen lisäämisen, ostoskorin ja kassan toiminnot.

Asiakaspalvelumme toimii info@sates.fi osoitteen kautta, johon voit jättää sähköpostiviestin ja pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pian. Projektien aikana, jokaista projektia vastaa vastuuhenkilö, johon pystyy olla henkilökohtaisesti yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Responsiivinen suunnittelu (engl. responsive design) on suunnitteluperiaate, jonka tarkoituksena on tehdä verkkosivustoista ja -sovelluksista käyttäjäystävällisiä eri laitteiden näyttökooista riippumatta. Ideana on luoda sivusto, joka mukautuu automaattisesti eri laitteiden, kuten tietokoneiden, puhelimien ja tablettien, näyttökokoihin ja muotoihin.

Toteutamme alustavan hakukoneoptimoinnin verkkosivu- ja verkkokauppapaketin valinneille asiakkaille. Halutessanne lisätä verkkosivuille sisältöä itsenäisesti, on käytössänne SEO-työkaluja, jotka auttavat hakukoneoptimoinnissa.

Priorisoimme hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä suunnitteluprosessissa varmistaaksemme, että verkkosivustonne on hakukoneystävällinen.

Lyhyesti tiivistettynä SEO parantaa kotisivusi näkyvyyttä hakukoneissa. Se auttaa sinua saavuttamaan paremman sijoituksen hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä. Tähän aiheeseen vastaamme tarkemmin myös palvelumme kohdassa.

Hostauspalvelumme tarjoaa teknisen infrastruktuurin ja palvelut, joiden avulla verkkosivunne on saatavilla internetissä. Otamme käyttöön valitsemanne verkkotunnuksen (esim. www.yrityksenne.fi), joilla käyttäjät voivat löytää verkkosivustonne. Palvelimellamme on vuosittainen 99,90% vähimmäiskäytettävyysaika ja päivittäiset varmuuskopiot, jotka varmistavat verkkosivujesi erinomaisen saatavuuden.

Verkkosivu (englanniksi "web page") on sivu, joka on saatavilla internetissä ja jota voidaan tutkia selaimen avulla. Verkkosivut voivat sisältää erilaisia sisältömuotoja, kuten tekstejä, kuvia, videoita, linkkejä ja muita erilaisia interaktiivisia elementtejä. Yleisesti verkkosivut toimivat tiedonlähteenä ja viestintäkanavana eri tarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää yritysten esittelyyn, tuotteiden myyntiin, uutisten jakamiseen, henkilökohtaisten blogien pitämiseen ja moniin muihin tarkoituksiin.

Kotisivut tarjoavat näkyvyyttä ja saatavuutta yrityksellesi tai projektillesi 24/7. Se auttaa myös luomaan luotettavuutta ja tarjoamaan tietoa potentiaalisille asiakkaille. Katso myös kohdasta palvelumme, jossa kerromme tarkemmin kriteerejä siitä, minkälaiset kotisivut ovat juuri sinulle sopivat.

Tietoturvan suojaaminen vaatii pitkäjänteistä työtä, mutta ainakin näiden helppojen vinkkien käyttäminen lisää tietoturvallisuuttasi. Käytä vahvoja salasanoja, päivitä ohjelmistot säännöllisesti, varmuuskopioi sivustosi ja käytä SSL-salausta varmistaaksesi turvallisen tiedonsiirron kotisivuillasi. Suosittelemme kuitenkin ottamaan näissä asioissa myös yhteyttä ammattilaiseen.

Nettisivut ovat olennainen osa nykyisten yritysten digitaalista markkinointia. Yrityksen menestyksen kannalta on keskeistä panostaa laadukkaisiin nettisivuihin, jotka heijastavat brändiä ja tarjoavat käyttäjilleen ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen. Nettisivujen suunnittelu on ensimmäinen askel kohti onnistunutta verkkoläsnäoloa.

Kun harkitset nettisivujen tekoa, on tärkeää ottaa huomioon niiden tarkoitus ja kohdeyleisö. Käyttäjäystävällisyys ja selkeä navigointi ovat avainasemassa, jotta kävijät voivat helposti löytää tarvitsemansa tiedon. Nettisivujen suunnittelussa on hyvä miettiä, miten yrityksen tarjoamat tuotteet tai palvelut esitetään visuaalisesti houkuttelevalla tavalla.

Nettisivujen teko voi tapahtua monin eri tavoin. Voit käyttää verkkosivujen rakennustyökaluja, jotka tarjoavat tavan luoda sivusto, ilman merkittäviä ohjelmointitaitoja. Toisaalta, jos etsit räätälöityjä ratkaisuja, me pystymme antamaan ammattilaisen näkemyksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Yksi tärkeä tekijä nettisivujen valmistelussa on budjetti. Nettisivut yritykselle voivat olla investointi, mutta ne tarjoavat samalla mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaa ja lisätä myyntiä. Hinta voi vaihdella merkittävästi riippuen siitä, teetkö sivut itse vai palkkaatko ammattilaisen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laadukkaat nettisivut voivat yleensä maksavat itsensä takaisin pitemmällä aikavälillä.

Miten tehdä nettisivu on kysymys, joka usein aiheuttaa päänvaivaa. Siksi on tärkeää suunnitella ja toteuttaa sivut huolellisesti, varmistaen niiden vastaavan yrityksen todellisia tarpeita ja tavoitteita. Jos tuntuu siltä, että nettisivujen aloittaminen tuntuu mahdottomalta hypyltä tuntemattomaan, voit ottaa meihin yhteyttä!


Voit käyttää kotisivujen rakentamiseen erilaisia alustoja, kuten WordPress, Wix, Squarespace tai koodata sen itse HTML:llä ja CSS:llä. Valinta riippuu taitotasostasi ja tarpeistasi. Yksin itse verkkosivujen rakentaminen on kuitenkin haastavaa ja siksi suosittelemme katsomaan myös meidän tarjoamat edulliset vaihtoehdot kotisivuista.

Verkkotunnus on sivustosi verkko-osoite (esim. www.yrityksenne.fi). Voit esimerkiksi rekisteröidä verkkotunnuksen suomalaisten verkkotunnusten rekisteröijien kautta, joista suosittu on traficom verkkotunnus. Kaikilla rekistereillä ei ole esimerkiksi fi verkkotunnus vaihtoehtoa, joten ole huolellinen valitessasi palveluntarjoajaa. Halvin verkkotunnus ei myöskään aina ole paras vaihtoehto, vaan kannattaa harkita sitä, että tavoitteleeko yritys esimerkiksi kansainvälisiä markkinoita, jolloin com verkkotunnus soveltuu tehtävään paremmin. Meidän palvelussamme tästä ei tarvitse huolehtia vaan palveluumme kuuluu aina verkkotunnuksen hankkiminen ja sen käyttöönotto toteutetaan avaimet käteen periaatteella.

Perusalustana voit käyttää Figmaa ja Canvaa, jotka ovat monipuolisia graafisia suunnittelutyökaluja. Ne soveltuvat hyvin verkkosivuston suunnitteluvaiheeseen, koska ne mahdollistavat reaaliaikaisen yhteistyön suunnittelutiimin kesken ja ovat sovellettavissa monimutkaisempiin projekteihin. Kun taas tarvit alustaa, johon haluat toteuttaa ja lisätä sisällön, voit käyttää WordPressiä tai Webflowta, jotka ovat suunnittelutyökalun lisäksi myös verkkosivurakentajia.