Yritysapuri

Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi oikean ratkaisun

Perusapuri

Tervetuloa löytämään ratkaisu perustarpeisiisi - meidän Perusapurimme tarjoaa juuri niitä perusominaisuuksia, joita kotisivusi tarvitsevat. Me uskomme, että tässä paketissa tehokkuus ja toimivuus ovat avaintekijöitä verkossa menestymisessäsi!

Saatat miettiä, miksi valita meidät?

Perusapurimme tarjoaa yrityksellesi selkeyttä. Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee sivustollasi navigoinnista vaivatonta sekä sinulle että kävijöillesi. Tästä ei kuitenkaan puutu nopeutta, koska kun sivuston latautuminen on nopeaa ja sujuvaa, pidät kävijät kiinnostuneina eikä turhia hidasteita synny.

Sivuston nopeudella on merkittävä vaikutus asiakasvaihtuvuuteen, sillä hitaat latausajat johtavat korkeampiin poistumisprosentteihin ja heikompaan käyttäjätyytyväisyyteen. 100 millisekunnin viivellä voit menettää jopa 7 % asiakkaistasi (Akamai Investor Relations), mikä korostaa sivuston nopeuden optimoinnin tärkeyttä käyttäjien säilyttämiseksi ja sitoutumisen parantamiseksi.

Miksi edes perustaa yrityksellesi kotisivut?

Kotisivut tarjoavat luotettavuutta: vankka tekninen tausta ja turvallisuusratkaisut takaavat, että sivustosi toimii moitteettomasti kaikissa tilanteissa ja tarjoat asiakkaillesi luotettavan kuvan yrityksesi toiminnasta.

Suosittelemme tätä pakettia, jos haet kotisivuilta edullisuutta. Me opiskelijoina pyrimme tekemään myös edullisia ratkaisuja pienyrittäjille, jolla teemme heille yrittämisestä mahdollista.

Haluamme tarjota kaikille yrittäjille alustan ja mahdollisuuden kotisivujen tekoon ja siksi tällä paketilla pyrimme ottamaan kaikkien tarpeita huomioon. Pääsemme varmasti miettimään yhdessä sopivan budjetin kotisivujen toteutukselle!

Väripaletin suunnittelu

Olemme helppo valinta aloitteleville yrittäjille, koska nämä sivut ovat helposti mukautettavat. Vaikka tässä paketissa kotisivut ovat peruskäyttöön suunnitellut, on ne tulevaisuudessa helposti muokattavissa tarpeidesi mukaan. Kilpailussa pärjääminen vaatii jatkuvaa kehitystä ja me tarjoamme mahdollisuuden lisätä haluamiasi ominaisuuksia ja sisältöä myös tulevaisuudessa.

Luottoapuri

verkkosivun konsultointia

Tervetuloa uudelle tasolle, etsitkö kenties enemmän kuin vain peruskotisivuja? Luottoapuri ottaa huomioon kaiken perusapurin sisällön, mutta on paranneltu ja enemmän viimeistelty versio, joka keskittyy auttamaan yritystäsi kasvamaan ja kehittymään. Meidän kehittyneemmät ja parannellut kotisivuratkaisumme ovat vastaus vaativiin tarpeisiisi, tarjoten sinulle huippuluokan ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Vaikka ratkaisu on kehitelty vastaamaan vaativiin tarpeisiin, suosittelemme sitä ehdottomasti jokaiselle, koska kotisivujen merkitys nykypäivän yritystoiminnassa on aivan valtava.

Varmasti nyt herää mieleen kysymys, että mikä siinä luottoapurissa on perusapuria niin paljon parempaa. Vastauksen voi helposti kiteyttää nykyajan termiin visuaalinen vaikuttavuus. Onko mitään parempaa kuin ainutlaatuinen ja houkutteleva ulkoasu, joka erottaa sinut kilpailijoista ja herättää kävijöiden kiinnostuksen. Personointimahdollisuudet ovat rajattomat ja luovuuden avulla räätälöitävät sisältökokemukset ja käyttäjäkohtaiset suositukset luovat yksilöllisen ja mukaansatempaavan vierailukokemuksen jokaiselle kävijälle.

Haluamme tässä laittaa kaikki resurssimme liiketoimintanne optimointiin. Kehittyneillä seurantatyökaluilla ja analytiikka-automaatiolla autamme sinua ymmärtämään käyttäjiesi käyttäytymistä ja optimoimaan sivustosi suorituskykyä. Tämä ei todellakaan ole turhaa, koska tämän paketin asiakkaillemme olemme saaneet nostettua heidän digipresenssiään hyvin tuloksin, ja sivuston nopeus sekä käytettävyys ovat puhuneet puolestaan.

Olitpa sitten aloittava yrittäjä, laajeneva yritys tai vaativa yksityishenkilö, joka haluaa viedä yrityksen tai henkilökohtaisen brändinsä seuraavalle tasolle, meidän kehittyneemmät kotisivumme tarjoavat sinulle kaiken tarvitsemasi. Kun otat yhteyttä meihin, me pyrimme aina etsimään sinulle sopivan ratkaisun ja budjetin tilanteesta riippumatta. Tulemme vastaan, tarjoamme vaihtoehtoja ja kokeilemme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Kauppa-apuri

Shopify-verkkosivujen luontia

Haluatko rakentaa menestyksekkään verkkokaupan, joka houkuttelee asiakkaita ja tekee ostokokemuksesta vaivattoman ja miellyttävän? Etsitkö luotettavaa kumppania, joka tarjoaa kaikki tarvitsemasi verkkokaupparatkaisut suunnittelusta toteutukseen?

Olemme työskennelleet monien eri toimialojen kanssa ja etsimme kulmaa tehdä jokaisesta yrityksestä ainutlaatuinen. Siksi tässä paketissa emme säästele, vaan tarjoamme kustomoituja ratkaisuja, jotka tehdään vastaamaan juuri sinun liiketoimintasi tarpeita. Verkkokaupan optimointi on erittäin tärkeässä roolissa, koska ihmiset eivät enää jaksa odottaa edes sekunteja päästäkseen ostamaan tuotteensa. Tarjoamme ratkaisun tähän ongelmaan! Hyödynnämme tehokkaita analytiikkatyökaluja ja konversioraportointia auttaaksemme sinua ymmärtämään paremmin asiakkaiden käyttäytymistä ja tarpeita.

Nyt varmaan mietit, että mitä tämä kaikki tekninen puhe edes tarkoittaa. Mietitään tilannetta raveista, jossa huono suorituskykyinen hevonen ei yleensä tee paljon myyntiä, vaikka siellä on kuinka taitava kuski ohjaimien takana. Se saattaa näyttää hyvältä, mutta pärjääkö se oikeasti? Verkkokaupatkin saattavat näyttää ulkoisesti hyvältä, mutta se miten ne pärjäävät Googlen-markkinoilla riippuu kamalan paljon niiden suoritustehosta. Vaikka tämä suorituskyky on yleensä ihmisen silmälle näkymätöntä, on siinä tilastollisesti huomattavan iso merkitys myyntisi kasvattamiselle.

Olipa kyseessä sitten pieni start-up tai suuri yritys, meiltä saat räätälöidyn toteutuksen, johon koitamme yhdessä löytää sopivan ratkaisun. Me pyrimme olemaan sinun kauppasi ponnahduslauta menestykseen. Tämä paketti yleensä muotoutuu vasta ensimmäisten tapaamisten jälkeen kasaan, niin voit ottaa yhteyttä ilman sen kummempaa visiota. Mietitään sitä yhdessä!

OminaisuudetPerusapuriLuottoapuriKauppa-apuri
Sisällöntuotanto (sivua)38
Oma Verkkotunnus
Sivujen Ylläpito
Google Maps
Sivujen kävijäseuranta
Henkilökohtainen tuki
Blogi, uutisosio ja yhteydenottolomake
Verkkosivun graafinen suunnittelu ja toteutus
Toimialan hakusanatutkimus
Hakusanatutkimukseen perustuva hakukoneoptimointi
Pro-apuri sunnittelupaketti
Pro-apuri laaja hakusanatutkimus sekä hakukoneoptimointi
Yrityksen sähköpostiosoite
Kuukausittaiset muutokset (tunteja)112
Aloitusmaksu (€)200030005000